Wanneer wil je een artikel huren?

Stadsfiets 7 Versnellingen

Een stevige stadsfiets met 7 versnellingen. Aluminium frame, naaf dynamo en batterij achterlicht. In hoogte verstelbaar zadel dmv een snelspanklem. Bagagedrager daar helaas geen volwassenen op kunnen, maar natuurlijk wel een handige fietstas, enkel of dubbel, kinderzitje of hondenmand.

8 beschikbaar

€10.00 P/D

Elektrische fiets

Elektrisch fiets Gazelle Paris HMB Bosch midden-motor 400 Wh accu Vaste display In verschillende maten bij ons beschikbaar. Deze degelijke sterke e-bike neemt u graag mee op zijn tochten. de lage instap maakt opstappen zeer eenvoudig. De bediening van het vaste display is redelijk eenvoudig, waarbij alle info goed afleesbaar is. Ondersteunings-stand, snelheid en dagteller. Maar ook ook de actieradius ( geschatte afstand nog af te leggen met de acuu-vulling) wordt vermeld. Deze fietsen zijn voorzien van een "normale" MiK achterdrager om bv tassen en hondenmanden te monteren. Echter zijn NIET geschikt voor kinderzitjes ! Oplader wordt bij huur voor langere periode meegeleverd en hoeft niet extra gehuurd te worden.

10 beschikbaar

€23.00 P/D

Kinderfiets

Kinderfiets 20"of 26" De fietsen zijn voorzien van een handrem EN een terugtraprem. De 26" modellen zijn voorzien van 7 versnellingen, de 20" hebben er 3.

6 beschikbaar

€8.00 P/D

E-ATB

Electrische Mountainbike met Bosch middenmoter en 500w accu. Voorzien van 10 versnellingen en begrenst op 25km/h.

1 beschikbaar

€35.00 P/D

ATB 29"

In onze huurvloot vindt je zowel enkele 27.5" maar vooral 29" in bijna alle denkbare maten. In di(e)verse uitvoeringen qua versnellingen, waaronder ook 12 versnellingen ( 1x12). Voorzien van voorvering, normale pedalen ( spd als optie/meerprijs mogelijk) en stevige off-road banden. Deze sterke fietsen zijn uitermate geschikt om de mooie routes die op 300 meter van onze winkel lopen te ontdekken. Bij elke gehuurde ATB is een helm bij de prijs inbegrepen. Een voorkeur voor de maat kunt u bij de opmerkingen aangeven.

22 beschikbaar

€23.00 P/D

ATB 24" kids

ATB 24" Echte ATB in een kinder uitvoering. Voorzien van 7 / 8 versnellingen kun je hiermee echt de bossen door crossen. Ook op de weg slaan deze fietsen helemaal geen gek figuur. Let op,deze fietsen hebben GEEN terugtraprem, en de kinderen moeten dus enige vaardigheid hebben met handremmen om veilig te kunnen rijden ! Deze stoere fietsen zijn NIET voorzien van verlichting, sloten en spatborden ! Er is altijd een hangslot bij te huren indien gewenst !

3 beschikbaar

€15.00 P/D

Bakfiets

Troy 3 wiel bakfiets met 5 versnellingen. Voorzien van 2 houten bankjes met gordels, waar maximaal 4 kleine kinderen in kunnen. Er zit geen adapter in voor een maxi cosi. (Een maxi cosi kan wel in een fietskar) De bakfiets wordt niet verhuurd voor honden. (Honden mogen in onze hondenkarren)

1 beschikbaar

€23.00 P/D

Elektrische Bakfiets - Gazelle Makki

Gazelle Makki is een robuuste en stoere back-bone bakfiets. Voorzien van 2 wielen en een stevige hoge kunststof bak met voor de kinderen makkelijke instap. Met een super eenvoudige dubbele poot standaard staat deze fiets als een huis, 2 kindjes kunnen in de gordeltjes met gemak naast elkaar zitten op het kunststof bankje. Ons advies vanaf 3 jaar. Ook heeft deze fiets een optie om makkelijk en veilig een Maxi-Cosi te bevestigen. (Aangeven bij reserveren ! ) Elektrisch ondersteund door een Bosch e-bike systeem, inclusief een 500 wh accu en een vaste display.

1 beschikbaar

€40.00 P/D

Kinderkar

Onze kinderkarren kunnen achter bijna alle fietsen. Bevestiging op de as van het achterwiel dmv een snelkoppeling Er passen maximaal 2 kleine kinderen in of 1 iets groter kind of 1 maxi cosi. Voorzien van veiligheidsgordels voor 2 zitplekken. Harde onderzijde-bak zodat de kinderen op geen enkele wijze makkelijk bij de wieltjes kunnen komen als ze in de kar zitten. Achter het bankje is een redelijke ruimte om wat kleine spullen in mee te nemen. De kinderen kunnen achter een gaas bij mooi weer ,of achter een spatscherm zitten mocht het weer iets kouder en/of natter worden.

2 beschikbaar

€10.00 P/D

Hondenkar

Onze hondenkar kan achter bijna iedere fiets, ook achter elektrische fietsen*. De kar kan maximaal 40 kilo dragen. * uitzondering zijn een aantal E-bikes met achterwiel motoren. Semi harde bodem ( geen stof) die goed reinigbaar is. Gaas rondom dus goede doorluchtingsmogelijkheid. Rits sluitingen aan voor en achterzijde voor de toegang van de hond. De bovenklep kan open, maar is voorzien van een gaas net, zodat de hond er via die kant niet uit kan springen. In de kar zit een mogelijkheid om de hond vast te leggen. Kar is eenvoudig via een snelkoppeling aan de fiets te koppelen /los te koppelen

1 beschikbaar

€10.00 P/D

Hondenmand (achter MiK)

Hondenmand voor achterop. Een comfortabel plekje voor de trouwe viervoeter! De hondenfietsmand Buddy voor achter op de fiets is gemaakt van gegoten, duurzaam en hygiënisch gevormd PP-plastic. Hij is daardoor gemakkelijk schoon te houden. Met het hondje achterop is het samen genieten van de fietstocht. De Basil Buddy hondenmand heeft een clip om aan de halsband te bevestigen. De afmetingen van de mand zijn L 45xD 32xH 22 cm en wordt aanbevolen voor honden tot 14 kg. Voor extra veiligheid kan een draadkoepel worden geplaatst. De hondenmand werkt alleen met een MIK-systeem, let op dat uw fiets deze aansluiting op de bagagedrager heeft, anders is er geen montage mogelijk !

2 beschikbaar

€4.00 P/D

Huur Tas

Huur tas dubbel en/of enkel Passen op al onze huurfietsen,met uitzondering van de ATB's Dubbeletassen worden dmv riempjes op de fietsen gemonteerd. De enkele komen dmv ophaghaken aan 1 kant van de fiets te hangen. Maximaal draagewicht van de enkele tas is 4 kilo.

4 beschikbaar

€3.00 P/D

U kan dit artikel alleen huren in combinatie met een hoofdartikel.

Helm

Losse helm ( niet icm ATB waarbij deze al is inbegrepen) Voorzien van een snelsluiting waarbij de helm goed pas te maken is. Wij hebben diverse maten beschikbaar. Elke helm wordt na gebruik ontsmet met een vloeibaar middel, om hygienische redenen. Onze helmen worden regelmatig vervangen voor nieuwe, om maximale kwaliteit te kunnen garanderen. Er zijn ook enkele kindermaat helmen beschikbaar.

8 beschikbaar

€3.00 P/D

Kinderzitje

We hebben verschillende zitjes van het merk Bobike of Thule Yepp. U kunt kiezen voor een voor- of achterzitje. Geef uw wens aan bij de opmerkingen. LET OP ! Onze zitjes passen helaas NIET op een e-bike. ( ook NIET op onze huur-e-bikes !) Hiervoor raden wij 1 van onze bakfietsen of kinderkarren aan, die wel icm onze huur e-bikes gaan. LET OP !

6 beschikbaar

€4.00 P/D

U kan dit artikel alleen huren in combinatie met een hoofdartikel.

Spd pedaal

Spd ipv normale pedalen. Klik pedalen met aan 2 zijde een kliksysteem van Spd. Pedalen komen ZONDER de benodigde plaatjes, die u al op uw schoenen dient te hebben om van dit systeem gebruik te kunnen maken.

4 beschikbaar

€3.00 P/D

U kan dit artikel alleen huren in combinatie met een hoofdartikel.

Huur Lader

Huurlader(s) diverse merken beschikbaar. oa. Bosch, Shimano, Panasonic, Giant Twist, Batavus en Sparta (oude modellen) Gazelle Innergy Bij onze huur E-bikes leveren wij laders mee als de huur meerdere dagen loopt, extra reserveren is dan NIET nodig.

3 beschikbaar

€4.00 P/D

Jouw reservering

Selecteer een fiets.